Meteen contact opnemen?

Stuur gerust een mailtje:
[email protected]
Illustratie producten kiezen

Samen sterk met Alles to go.

Beste ondernemer,
Aangenaam kennis te maken! Ik ben Julian Flapper, 23 jaar oud en masterstudent Business Information Technology aan de Universiteit Twente. Onlangs heb ik als start-up een platform opgezet waarmee consumenten via een app producten & gerechten kunnen bestellen bij lokale ondernemers.

Dit platform heet “Alles to go” en is een virtueel winkelcentrum waarin mensen vanuit huis of op hun werk kunnen rondstruinen op zoek naar een lekkere lunch, diner of boodschappen.
Ik streef naar een eerlijk bestelplatform voor iedereen, van iedereen. We groeien hard en de aangesloten ondernemers zijn erg enthousiast!

Illustratie producten kiezen

Drempels weghalen: meer verkopen

Mensen willen zo veel mogelijk gemak ervaren. Daarom zijn Thuisbezorgd.nl en de McDrive zo succesvol. Bellen om te bestellen, de menukaart opzoeken, in de rij wachten: allemaal drempels om te bestellen. Met Alles to go haal je deze drempels weg. Afhalen kan via de app, waarbij klanten een tijd kunnen kiezen waarop ze hun bestelling op willen halen. De bestelling staat dan klaar en er is al betaald, en zo kan de klant vrijwel meteen weer naar buiten. Bezorgen kan natuurlijk ook als optie. Daarbij kunnen klanten ook een tijd kiezen.

Efficiënter werken: minder kosten

Voor jou als ondernemer biedt het ook veel voordelen. Het is een extra verkoopkanaal waarmee je bestaande klanten veel gemak kan bieden, en ook nieuwe klanten kan bereiken. Daarnaast bespaar je veel tijd doordat je niet meer met klanten hoeft te bellen. Ook kun je op rustige momenten bestellingen voor een later moment voorbereiden. Zo werk je efficiënter en zou je zelfs arbeidsuren kunnen besparen.

Illustratie producten kiezen
Illustratie producten kiezen

Heb je al een webshop?

Mooi! Dan is Alles to go geen vervanging, maar juist een perfecte aanvulling. Een extra kassa waarmee je nieuwe klanten kan bereiken. Daarnaast ben je veel sneller en makkelijker vindbaar. Dit is voor klanten een enorm verschil. Elke stap kan te moeilijk zijn en kan resulteren in het mislopen van een verkoop. Zie het volgende vergelijk:

 • Jouw webshop:
  • 1. Internet openen
  • 2. Naar Google
  • 3. Naam opzoeken
  • 4. Naar website
  • 5. Webshop zoeken en openen
 • Alles to go:
  • 1. App openen
  • 2. Winkel zoeken en openen
 • Samen sterk

  Net als in een winkelcentrum of op een marktplein kijken mensen rond in de app en zien ze jouw aanbod. Hoe meer aanbieders, hoe meer bezoekers. Zo zul je, naast dat je bestaande klanten een luxe bied om erg makkelijk te bestellen, ook nieuwe klanten bereiken. Zo staan we samen sterk.

  Illustratie producten kiezen

  Alles to go is een enorme aanvulling om lokaal digitaal te bestellen. Sluit je aan!

  Mirjam Christoffel van Christoffel's
  Illustratie producten kiezen

  Eerlijk en betaalbaar

  Naar mijn mening is het onterecht dat bestaande platforms werken met hoge procentuele commissies. Daarom streef ik ernaar de kosten zo laag mogelijk te houden. Een eerlijk model, waar we beide van profiteren. Per bestelling zijn de kosten slechts €0,50, en dat kan nog afnemen naar €0,40 afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen per maand. Geen procentuele commissue dus, maar een eerlijke en betaalbare prijs. Daarnaast reken ik €30,- per maand. Daarmee maak ik onder andere promotie voor jou en krijg je snelle en uitgebreide service. Zo gaan we samen voor goud.

  Sluit je aan

  Alleen samen staan we sterk, niet alleen. Daarom is iedere aanbieder van consumptiegoederen welkom! Je hoeft zelf niks te doen, ik zet graag al je producten of gerechten voor je in het systeem. Daarna hoef je alleen maar de bestellingen te ontvangen. Download de app of bezoek allestogo.app en neem gerust een kijkje. Bij intereresse of vragen ben ik bereikbaar op:

  Illustratie producten kiezen

  Zij gingen je voor